2016-05-17 116 views
落班之後成個人都落曬型,咁難得今日自己可以放鬆下,hea下,啦啦聲執下間屋同埋個人,然後就出發直取土瓜灣嘅金禦膳喇。反正去到嘅時候都臨近中午喇,顧客都幾多下,餐廳都可以保持到秩序,唔洗點等,哈哈哈,開心、安格斯牛肉($228),強力好食吖,我已經簡直系食到上曬癮咁,牛肉都係切成一條條嘅,薄薄一塊,長條嘅,關鍵系好快熟,咁樣嘅速度簡直系我嘅心頭好呀。牛肉好嫩滑,我可以咩都唔加就可以食落好多,不過加咗汁之後味道就生化咗,更加有味道。蟲草花雞肉,雞肉熟之後,好乾淨嘅味道,清淡得好好味。海鮮之類都系係現場有得揀嘅,你可以更為直觀嘅觀察你嘅食材,哈哈哈、豚肉骨腩,好簡單,又好好味,豚肉好正,而且真係好爽滑可口吧,絕對無花假嘅,要講下義大利海鮮湯底,真係好正,好濃鬱嘅味道,感覺是好稠嘅,火候足。仲有時蔬好好味,健康好食。
2016-05-10