同女朋友行左街街, 去到LCX, 不過就無乜野選, 去le 度係因為我想補返第一次kt 餐飯.話時話, 個view 真係好得, 望哂成個維多利亞港, 如果係8點, 應該仲正. 叫佢一個set 兩份食, 湯係海鮮湯. 幾好飲, 唔係太甜, 不過我飲湯係鐘意熱d, 自己吹暖佢咁飲先正.main course 都唔錯, +甜薯仔, 兩個人剛好.餐飲好奇怪唔可以冬ot, 一定要佢指定ge 野, 但係又唔多想飲. whywhy?價錢方面, 150蚊其實唔係好值..........總結, 食view同無乜要求, 可以一食----------------------------------------------------------------------------------------262日

main course 都唔錯, +甜薯仔, 兩個人剛好.

價錢方面, 150蚊其實唔係好值..........

總結, 食view同無乜要求, 可以一食

262日