2013-10-21 70 views
同老婆行完時代,戰利品一堆,眼見周圍食肆鋪頭細細,最怕卡位要坐埋一邊,加埋手袋戰利品,坐同食都唔-舒服,點都要揀一間坐得舒服嘅,見到裝修非常有特色,餐牌都無睇就入咗去,點知中晒計,沙律菜偏黄都照上枱,心裡巳經扣咗二十分,老婆話算數,照食可也,湯味道淡如水,可能呢樣叫做清掛,但我出得嚟食飯,味道點都要大衆化掛,都算,意粉只能話過得去,勉強合格,舉手足足二十幾三十秒都無人應,我想大聲嗌又驚肉酸,但圍埋傾計都要顧下我感受啦,隻手好攰架!😠拿拿臨飲完杯咖啡就閃,oh my god,呢杯咖啡不得了,無咖啡味,花奶唔熱,倒埋落杯咖啡之後咪出事囉!😱結果我用咗個最理智嘅方法表達我不滿,就係埋單離開,下次去星巴克無咁嬲

2013-10-02
$150 (Lunch)