2021-11-02
西九龍廣場上面既food court真係時不時都有驚喜。 間唔使去到都會見到有新野食開左。 今次黎到, 竟然見到有間Hunger Burger。 有burger食咁正?仲要係好平民化價錢。 即刻就想試。雖然睇落好細間舖, menu都係得一版, 但都有好多款。我簡左黑松露芝士牛堡, 炸單骨雞翼, 加$15仲可以轉做套餐, 有野飲又有蒜香西蘭花。 好豐富呀。個黑松露芝士牛堡好大件, 都好高身。 賣相真係拍得住出面d西式漢堡, 而且只係出面既一半價錢。 塊牛堡超多肉汁, 黑松露好香, 同芝士味好夾。 而且佢個包都幾好食, 煎過有少少脆口, 但又唔會變硬個種。炸單骨雞翼, 有6支。 以為會好細份, 佢單骨得黎其實都幾大隻。 有肉地, 唔會太肥膏同炸粉。 係出奇地好食。蒜香西蘭花心諗好普通, 但佢唔會煮到過生或過熟, 控制得好好。 都係一個亮點。 整體好正既一餐。 真係值得一食。
仲要係好平民化價錢。 即刻就想試。
雖然睇落好細間舖, menu都係得一版, 但都有好多款。