最近經過西九龍中心food court,發現都有一年冇食過呢間餐廳,臨近聖誕節一於再再食。<甜辣炸雞餐> $48甜辣炸雞基本上喺炸雞既常見配搭,甜辣炸雞帶少少辣、而且甜辣醬汁夠多,佈滿整件炸雞。<狂熱炸雞餐> $49狂熱炸雞其實喺bbq風味,有微微嘅辣度,份量有四大件,雞肉都幾嫩滑,熱辣辣食好正。<芝士炸雞餐> $49芝士味炸粉真喺幾邪惡,調味粉滿滿灑上炸雞皮上,入口鹹香又惹味,鍾意食乾身炸雞嘅可以試下。安東雞飯卡邦尼飯每個炸雞套餐都會跟飯,我地都有點安東雞飯和卡邦尼飯。安東雞肉粒住煮得入味,醬汁亦都比較濃稠,送飯一流;卡邦尼飯用上卡邦尼醬汁,有洋蔥煙肉等配料,同樣不錯。<蒜香酥炸魷魚半份> $39酥炸魷魚外層香脆美味,滿滿蒜香粉,魷魚口感煙韌,食落好香口。

<甜辣炸雞餐> $48

<狂熱炸雞餐> $49