西九龍中心Food Court裝修之後有幾間新嘅餐廳進駐,今次試咗漢堡包先,下次再試其他餐廳,食物即叫即製,大概要等十幾分鐘,留意外賣要加$2。西蘭花配魚柳$50- 推介!魚柳本身係炸嘅,不過我問佢可唔可以煎,佢話可以,咁就冇咁熱氣啦。西蘭花、椰菜花加蒜頭呢個組合冇得輸,仲有檸檬汁提味好清新。魚柳質地軟滑,我個人認為偏鹹,同蔬菜一齊食就啱啱好。下一次我會想試西蘭花配牛肉。黑松露芝士牛堡$59- +$15配香蒜焗西蘭花、枝裝水,食蔬菜感覺多啲纖維健康啲。牛肉漢堡扒都幾厚,質感唔會乾同實,黑松露醬味道幾好,朋友話越食越好味。超經典芝士牛堡$50- +$15配薯條、罐裝汽水。薯條偏鹹,漢堡入面加左好多茄汁,雖然牛肉唔係高檔次的質素,呢個漢堡絕對對得起呢個價格,起碼有牛肉味。推介!
西蘭花配魚柳$50

黑松露芝士牛堡$59
超經典芝士牛堡$50
西蘭花配魚柳
超經典芝士牛堡
2021-09-16
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$52 (Lunch)
超經典芝士牛堡