2018-06-06 266 views
前幾日同爸爸媽媽食返媽媽節同爸爸節飯,決定去呢間世華餐廳開餐,一泥食過真係好不錯,二泥口味岩我地,地方又坐得舒服!好彩不用等位,上到去服務生即刻安排我地入坐,我地一行5人,俾張大大張既枱我地坐,夠哂寬闊。好快我地點左椒鹽鮮魷魚,熱辣辣,脆口又唔un,好鬆化,我爸爸無牙力都話食到仲話正😂霸王辣子雞上次泥既時候食過一次返尋味,再點泥食,味道依舊出色有水準,乾身又不會肉老。海味雜菜粉絲煲,清清地岩哂老人家食,有鮑魚絲蝦米冬菇有咸香味,粉絲浸哂湯好入味!生炸bb鴿上次泥已經想嗌,今次食到,肉汁鮮嫩,夠入味又脆口,仲要勁抵食28蚊炸!平時酒樓都58,68啦!北菇羅漢上素係點俾老人家食既,豆腐滑嘟嘟,有菜又菇健康啲,無咁油,屋企人好鐘意!我地仲點左金牌飽魚雞煲,成家人食飯緊係嗌個重頭戲先得既,我地點左半隻雞,有4隻飽魚架,雞肉鮮嫩,又夠味,配料足。送飯一流!整體來說第三次第四次都會再泥食,有好多款都想試!

整體來說第三次第四次都會再泥食,有好多款都想試!
2018-05-31
$150 (Dinner)