2022-02-17 24 views
西多士我相信都無咩人係唔喜愛,對我嚟講直頭係難以抗拒,你比較喜歡食點既西多呢? 😁當然嚟到呢度唔會只係佢西多士啦,因為佢既咖哩都係非常出名架👍🏻招牌咖喱豬扒飯 $55豬扒淋到可以好輕易骨肉分離,咖哩味濃,唔會希流流既感覺,好快就會食哂成碟飯🤣如果你唔想食飯,可以選擇意粉或者薄餅🫓欖角冰梅一字骨 $98呢個係小菜嚟架,會有飯跟及例湯跟,喜歡佢既咸香,又有梅既酸甜,一樣好放飯,出面比較小有呢度菜,值得一試👍🏻麗莎西多士 $38呢個我係極力推介大家必食,唔好就咁睇佢普普通通,咪又係煉奶呀咁,你錯了,佢入面有果醬架,好清甜,而佢嘅朱古力醬都係裝飾,唔會好甜,唔駛膽心會甜到膩💯

招牌咖喱豬扒飯 $55
如果你唔想食飯,可以選擇意粉或者薄餅🫓

欖角冰梅一字骨 $98

麗莎西多士 $38