2019-05-24 71 views
西多士 ($20)有得揀煉奶或者糖漿既西多士🥰🥰見平時d餐廳都係得糖漿 今次一於試煉奶!超好食😍😍😍 個多士邊炸得好脆 食得成個都唔覺得漏呢 🤧-常餐 ($41)係最愛既即烘牛油多士 配 餐肉炒蛋同 蕃茄叉燒通粉 🥰 牛油多士外脆內軟 我就最鐘意一半點糖食 一半配蛋食🙊大家都可以試下架!包你鐘意🥰-咖哩牛筋腩飯 ($56)咖哩唔係辣個隻 正合我心意!就咁用咖哩汁都可以送一碗飯🥰 牛筋腩煮得幾淋 美中不足係隻蛋無流心><-燒賣 ($17)食到最後已經好飽了....但又心郁郁想食埋燒賣 🙊 應該蒸完放耐左 有d淋 但個味道都keep到 ☺️☺️
西多士 ($20)
常餐 ($41)
咖哩牛筋腩飯 ($56)
燒賣 ($17)