2015-07-31 943 views
平日晚上7點左右,都未係太多人,但都建議book位先。店內以單點型式為主,加不同價錢可以有 薯條+酸瓜+野飲(因應不同野飲而不同$$)點了個最出名的德州燒烤漢堡$88,加了$3x左右飲lemon tea,漢堡牛肉有6安士,同人一人一半,侍應都好好主動幫我地切開一半,d肉都唔會分得太少,肉質幼嫩,包烘得剛剛好,脆脆地又唔太硬,配上燒烤醬,d芝士味又唔會太重cover左牛味,係好吃。藍芝士漢堡$86,單點(用app不用print,有8折)可能食唔慣呢d芝士,唔係臭臭地果d,但口味重左d,好咸salty,成日都係咸芝士味,食唔出d牛肉,同德州燒烤漢堡比,實是比下去,當然,如果你自問重口味,可以試下,牛肉同德州燒烤漢堡都係一樣既。

平日晚上7點左右,都未係太多人,但都建議book位先。

德州燒烤漢堡
d芝士味又唔會太重cover左牛味,係好吃。

藍芝士漢堡$86,單點(用app不用print,有8折)
藍芝士漢堡

Other Info. : 大新app,入面有e-coupon到8月31日,任何單點都有8折,叫左combo 果個餐就冇。
2015-07-15
$100 (Dinner)
德州燒烤漢堡