Hiring
$16,000-$17,500
$17,000-$19,000
$16,000-$19,000
2022-04-07 1586 views
間中都會買這間餐廳的麵包, 餐廳寬敞舒適, 環境充滿歐陸風格, 休閑舒服因為暫停晚市關係, 這陣子Lunch食的份量比較多😜今日點了燒美國安格斯肉眼扒(10安士)鼠尾草炸薯條.燒蘆筍.伯納西醬汁份量比較多, 肉眼扒煎得剛剛好, 鮮嫩有肉汁, 配搭伯納西醬汁口感綿密充滿乳香味, 可以去油膩車打芝士牛肉漢堡配牛油果蓉或煙肉牛肉厚實有份量, 車打芝士非常香濃, 配上牛油果蓉很清新, 入口有層次有口感, 薯條夠脆又香口餐湯及餐包餐包外脆內軟, 我喜歡沾上滿滿的牛油, 雖然邪惡但香氣十足, 南瓜湯香濃香滑整體非常不錯, 人流不算多所以沒有限時, 可以慢慢嘆一個中午至下午茶餐, 水準仍然保持, 主動收碟及加水

因為暫停晚市關係, 這陣子Lunch食的份量比較多😜

今日點了

車打芝士牛肉漢堡配牛油果蓉或煙肉