好耐之前嚟食過呢間餐廳既lunch已經一試難忘,今次約咗好耐無見又係灣仔做嘢既朋友,就帶佢食呢間餐廳,一落想介紹佢呢間印象咁好既小店,二內其實我都想試下呢度既晚餐。第一眼我就俾佢個Best Selling - Cheeky Cheeky($268)吸引咗,係一份澳洲式既慢煮和牛,無呃大家,我真係覺得呢個係我食過最好味既牛之一。首先個醬同啲牛非常之夾,個牛做到好軟身,完全唔銀,食落去肉汁好均勻,12個鐘既慢煮令到佢已經鎖好晒啲肉汁。望落都感受到好軟熟~呢個係朋友揀既主菜,Black Truffle Linguine($168),職員有提醒我哋要撈埋先食,黑松露味好香好重,磨菇連埋意粉食更加好味。雖然知道佢地既咖啡好出名,不過因為怕夜晚會瞓唔著,所以都係唔敢叫,我就叫咗個Grapefruit Buddy($48),有啲似生果水既感覺,唔會甜而好清香。要值得一提既係佢地用既係環保飲筒而唔係即棄飲筒!朋友就叫杯Milk Chocolate($48),我無飲到,不過佢就話好好飲,仲叫多杯添!

Cheeky Cheeky

望落都感受到好軟熟~

Black Truffle Linguine

Grapefruit Buddy

Milk Chocolate
$240 (Dinner)
Black Truffle Linguine
Grapefruit Buddy