2006-12-08 4 views
坦白講,好失望。第一,門口只有英文人,我唔係唔識英文,不過你估呢度係蘭桂坊咩!你係LA唐人餐館會唔會請個只識唐山話唔識英文?第二,正如樓下Triple所講,「每道菜一如慶功宴一樣講解十數秒」當食客白痴嗎?最搞笑係講完一大輪「請問要唔要豌油?」豉油???????????哦~!Gravy呀?第三,裝修富麗堂皇,但待應衣著,幾令人錯覺以為去了日本東京秋葉原的Maid Cafe!第四,收得這樣的價錢連免費水一杯都冇!你要賺飲品錢我唔介意,但知唔知每換一種食物都要水漱一漱口才不會把以前食物的殘留味道留係口?礦泉水係有味㗎。第五,椅背奇高,不適合掛西裝或外套,但門口又沒有Cloak Room放置衣物。氣溫寒冷時去吃飯要三思。第六,以這樣的價錢大可以去本地五星級酒店的扒房。味道? Prime Steak來說只是一般。有肉味但不見得好吃過別家,我的沙津Prime Cut還太乾,結果吃了一半已無法入口。Yorkshire Pudding倒是不錯。一頓飯吃得周身唔自在... 冇下次啦
坦白講,好失望。

第六,以這樣的價錢大可以去本地五星級酒店的扒房。

一頓飯吃得周身唔自在... 冇下次啦