2020-09-02 1041 views
🔎Cs' Bakery (西灣河) 💛📍西灣河西灣河街100號安業大廈地下A1號舖-西灣河嘅黄店都差唔多試哂 但點解呢間會咁遲先食呢 因為座位比較少 長期都要排隊 lunch hour時間有限有一直都未有機會試啦🔹卡邦尼意粉 $75 呢個卡邦尼都幾多汁 仲要濃得嚟唔會好膩 意粉仲幾掛湯 係幾好味 煙肉份量都適中 最鍾意都係個意粉 軟硬適中夠彈牙 有權再試埋其他款🔹蒜香橄欖油雜菌意粉 $75 蒜味好夠 菇菌類就比較硬身啲 唔太啱友人口味意粉係爽口嘅 份量都比起一般cafe嘅意粉多食到底仲有少少橄欖油 不過整體唔會好油膩🔹Set+$3 Iced Americano識我嘅人都知我淨係飲齋啡 咖啡係偏濃偏重口味嘅 無飲開咖啡嘅朋友可能飲返其他款會好啲 熱飲拉花仲要好靚 可惜我唔飲奶💬啲cake好靚好似好好味咁 有機會試下下午茶時間過嚟先🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_西灣河#食在西灣河
🔎Cs' Bakery (西灣河) 💛
📍西灣河西灣河街100號安業大廈地下A1號舖