2022-01-23 184 views
聽聞呢間餐廳喺上環都幾出名,都有好多個正評,做運動之前要食個靚早餐,咁不如就試吓佢啦。.平時見到佢都非常之多人,咁啱平日少啲人,平日放假感覺實在太好啦,唔使同人迫又可以食到自己鍾意嘅嘢❤️❤️.啲食評全部都係寫叉燒滑蛋,但早餐冇叉燒,只有滑蛋不過有黑豚肉,咁就叫個e 餐試下啦. 鮮忌廉豬骨湯雪菜日本黑豚肉米粉配4.3牛奶炒滑蛋,牛油多士$44 ,加咗$4轉樽裝鮮奶,另外加咗$5多士轉奶油大脆豬.首先梗係要試吓呢個炒滑蛋啦,個滑蛋非常之嫩滑有蛋香,食落同其他餐廳嘅炒蛋真係有好大分別,高質真係高質,零舍唔同😌.另外就係試吓佢個黑豚肉啦,我諗同叉燒個來貨一樣所以個質素都唔錯,食落唔會鞋口有肉味絕對唔係求其整碗米粉俾你.個奶油脆豬size真係好大,而且咬落香脆,加埋啲煉奶,係無得輸咖喎,食得出餐廳係好有心機每一樣出品都唔會求其. 另外佢除咗有中文餐牌之外仲可以用QR code掃日文同埋英文,好體貼👍🏽.Cp 值及夠飽: 價錢同質素成正比,而且份量都好夠,去做運動前食補充能量岩岩好.翻啅:未食過佢真係要去試吓,下次我要食叉燒!
Cp 值及夠飽:
翻啅:
未食過佢真係要去試吓,下次我要食叉燒!