假日又去左西營盤諗住去cafe chill下🥳點知想去既兩間都冇開🥹無意中發現左呢間cafe‼️超有驚喜😳🐽Lemon Tiramisu $50本身係想食巴斯克蛋糕 但賣曬🥹然後老闆就推薦我地食lemon tiramisu🍋都話係最近先有架🫣比想像中大好多 呢個價錢絕對可以😳上面既lemon醬 酸酸地好醒神😝入面既海棉蛋糕就係浸滿左咖啡同酒 同檸檬出奇地夾😚好balance 唔錯💛🐽Cinnamon roll $35超有驚喜既肉桂卷😳鍾意食肉桂卷既一定要試‼️一切開滿滿既肉桂糖漿流曬出黎🤤入口肉桂味好重 口感好鬆軟😋呢個一定會再encore🥳🐽Cold brew $45Cold brew係用左個樽仔裝住 然後仲有個好靚既杯俾你斟出黎🥃好有儀式感😚而且份量都勁多 不錯🫣🐽Espresso with Peach Juices $50平時飲開配tonic 配果汁真係第一次🫣我就揀左桃味🍑飲落味道幾有趣 好啱唔係好飲得咖啡既人😝

🐽Lemon Tiramisu $50

🐽Cinnamon roll $35