2017-09-03 156 views
朋友生日想食特別野,我地揀左西班牙餐廳同佢慶生,一行 11 人 更係要一早訂位,一去到餐廳就安排左入房,我地都有D驚喜,因為訂位果陣冇話會安排房比我地既,亦冇收最少收費好認真,用埋歐羅紙巾!欖油蒜片蝦配蒜蓉包,蝦就幾彈牙,但個汁就油得濟,味道就唔太濃!芝士煎蟹餅,食落有蟹肉,仲加埋蟹蚶,蟹加芝士,都幾夾,煎得唔錯!西班牙海鮮飯,賣相好吸引,海鮮都好新鮮,味道濃得黎又唔咸,炒飯炒得岩岩好! 西班牙豬仔骨,奄得唔錯,好有豬味,每人一隻豬仔骨,好食!西班牙豬手,沒想像中好食,個汁影響左隻豬手,有點失望黑松露薯條 ,新鮮炸既,但切得太大條,唔香脆,有D 仲淋左!香蒜海水啤酒煮蠔,蠔煮得唔錯,個湯底都好清,好好飲,飲左好多啖!

好認真,用埋歐羅紙巾!

西班牙豬仔骨,奄得唔錯,好有豬味,每人一隻豬仔骨,好食!

西班牙豬手,沒想像中好食,個汁影響左隻豬手,有點失望

2017-08-26