2021-03-28
最近晚餐黎食,因為疫情所以入座率唔高,感覺好private 👍🏻仲正!其實本身檯與檯之間都有好多空位,無壓逼感。仲可以對住維港景色,真係一絕!Tapas 叫咗尼個 pasta包住steak,嗰醬汁好味,但係份量可以多啲🤏🏻尼個tapas超好味!有幼幼嘅薯片,熱辣辣、好香口。我一向都好鍾意食薯條,尼款好特別,同feel到係新鮮炸起!鋪住下面係有好多粒chorizo,最底層有蛋白!成件事好match,好開胃,食到停唔到😻😋😋最後一定要大讚尼個西班牙飯!😋😋😍😍👍🏻👍🏻👍🏻🧑🏻🍳 我地揀咗蝦配豬肉!味道超濃郁!食過番尋味😻😻😻😻 $450 係2-3人份量,加多$100就5-6人份量。我地3個人食,但食到一半已經後悔無加$100要大份!因為實在太好味😋決定要再返黎食!食完之後嗰幾晚都仲掛住嗰仲味🥘🥘服務好好!外國侍應妹妹好俾心機serve我地,又好有禮貌介紹甜品churros俾我哋😋