✧咖啡呀唔該✧本身都有聽開商台,前幾年聽 《早!Junior》時就開始留意阿正,知道佢鍾意咖啡,有開網店買掛耳包,到知道佢開埋實體店,一定要去支持吓! 一場嚟到,梗係要試下兩杯sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ啦!😆鋪頭以橙色為主,都有唔少打卡位呢~ᴛʜᴇ sᴀʟᴛʏ ᴀɴᴅ ᴡᴇᴛ $𝟻𝟻不得不承認,見到「鹹濕」呢個名,係會對杯飲品好有興趣🤣ᴇsᴘʀᴇssᴏ, ᴛᴏɴɪᴄ加埋鹹柑桔,成件事又幾正😆夏天熱辣辣飲係幾爽,有少少似飲緊鹹檸七咁嘅感覺,好ғʀᴇsʜ! ᴅɪʀᴛʏ ɢᴏɴᴇ ɴᴜᴛs $𝟻𝟻煉奶、椰奶加埋花生醬,有驚喜😍好特別,比ᴅɪʀᴛʏ一般甜少少,有細細嘅花生粒,椰奶味同花生醬味好夾🤤曾經聽/睇過阿正講,佢嘅想法係想帶港式口味去咖啡度,試完佢兩杯sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ後,發現原來兩樣嘢都可以咁ᴍᴀᴛᴄʜ👍🏻而家有埋甜點供應,要再去幫襯下先~❤️
✧咖啡呀唔該✧

ᴛʜᴇ sᴀʟᴛʏ ᴀɴᴅ ᴡᴇᴛ $𝟻𝟻
ᴛʜᴇ sᴀʟᴛʏ ᴀɴᴅ ᴡᴇᴛ $𝟻𝟻

ᴅɪʀᴛʏ ɢᴏɴᴇ ɴᴜᴛs $𝟻𝟻
ᴅɪʀᴛʏ ɢᴏɴᴇ ɴᴜᴛs $𝟻𝟻

而家有埋甜點供應,要再去幫襯下先~❤️