2020-07-13
1️⃣ ⭐️Sweet Potato Coconut Pancake⭐️(9/10) $98Polaf覺得相當有驚喜😍睇唔出佢咁好食!可能因為係用番薯做嘅關係,Pancake好煙韌,食落唔怕太甜🤣特別欣賞佢自家製嘅Raspberry Peanut Butter,令成個pancake加晒分💕雖然細細個但係好飽肚,建議要share嚟食☺️2️⃣ Mexican Grains Wholesome Bowl $112 (8.5/10)Polaf另外加咗1/4 Roasted New Zealand Chicken (+$58)🐤舊雞啲肉好嫩滑,裏面都好入味,我哋都覺得舊雞好味到要比爆分💕哩個Bowl乜都有,好有墨西哥風味,特別係個Salsa好好味🥳唯一係中間個牛油果未夠熟,如果熟曬可以撈勻你食就正啦🥺3️⃣Green Detox $52 (8/10)Pooh一向好驚青汁,最驚嗰陣草腥味,所以一見到呢杯野就嚇親🤣但飲落出奇地好飲,好彩佢加咗蘋果汁同薑調味🥰飲落健康得黎,又唔怕太多草青味🤤4️⃣ Berry Bliss $68 (7/10)由香蕉、藍莓、杏仁醬同肉桂打成,但唔知點解杯野粉紅色嘅🤣飲品
3️⃣Green Detox $52 (8/10)
4️⃣ Berry Bliss $68 (7/10)
由香蕉、藍莓、杏仁醬同肉桂打成,但唔知點解杯野粉紅色嘅🤣飲品本身偏水,唔會因為Smoothie所以打得太厚,飲晒都唔驚太飽👍🏻雖然係幾好飲,但味道未有太特別😗
📌新開張無耐,週末好多人,建議早啲去或者平日去