2021-06-22
同朋友飲下酒食下串燒,真係人生一大樂事!依間位於西環嘅串燒bar係我近期嘅心水推介,每樣食物都食到我lamlam脷😋• 安格斯牛扒 $1385成熟嘅牛扒燒得啱啱好!肉質柔軟又香口,夾埋甜甜地嘅照燒汁真心正🧡• 炸雞軟骨 $68份量超多,食極都食唔完🤣最啱拎黎送酒😚• 炸豚肉餃子 $48餃子亦都係我嘅推介,脆得黎唔會好硬好介口,內餡有菜有肉,食落唔會覺得油膩反而仲幾清新😳• 廣島蠔 $48鐘意食蠔真心must try🔥嗰浸濃郁嘅蠔味同甜味我到依家都仲好深刻🤤• 帆立貝 $36帆立貝雖然細粒咗少少,不過幾鮮甜,落咗啲七味粉就更加惹味😚• 雞腿肉 $26雞肉外層裹上濃厚嘅醬汁,仲灑上咗啲蔥花,調味唔錯🧡• 黑豚肉 $36半肥瘦嘅黑豚肉充滿油香,而且口感仲好厚身✨• 雞翼 $38相對上比較普通,不過雞翼經過處理後食起上嚟都好方便,不失優雅😳• Moscow Mule $98用咗Vodka、Ginger beer同lime juice調製而成既cocktail,fresh得黎好易入口!• Bottle Sapporo (原價$68)依家星期二至四做緊全日happy hour,指定酒款買一送一,而
• 安格斯牛扒 $138
• 炸雞軟骨 $68
份量超多,食極都食唔完🤣最啱拎黎送酒😚
• 炸豚肉餃子 $48
• 廣島蠔 $48
• 帆立貝 $36
帆立貝雖然細粒咗少少,不過幾鮮甜,落咗啲七味粉就更加惹味😚
• 雞腿肉 $26
雞肉外層裹上濃厚嘅醬汁,仲灑上咗啲蔥花,調味唔錯🧡
• 黑豚肉 $36
半肥瘦嘅黑豚肉充滿油香,而且口感仲好厚身✨
• 雞翼 $38
• Moscow Mule $98
• Bottle Sapporo (原價$68)
依家星期二至四做緊全日happy hour,指定酒款買一送一,而星期五就會係中午12:00到19:00~