2021-06-10 72 views
去完西環一田血拼,近近地搵個地方醫肚先,商場地下層已經有間無五辛素食餐廳,餐牌選擇都做到幾多元化,可以單點或揀選套餐(2人或4人份量),我地就揀2人套餐,抵食d 😁 🔸️二人套餐 $268 套餐可以揀1款小食,2款主菜配餐湯及飲品 是日餐湯係南瓜湯,好香濃既南瓜味,入口順滑 小食揀咗水牛城雞翼拼盤,雞翼造型好似呀, 雞翼骨原來係用甘筍整出黎既,內裡用上新豬肉烹調,外脆內軟,配上香濃水牛城醬汁,夠惹味 主菜 意式三重純素芝士薄餅 餅底鬆軟,選用純素芝士配合秘制既醬料,加入不同蔬菜,菇菌,素大蝦,味道好夾,又幾好食 主菜 黑松露野菌意大利飯上枱散發淡淡黑松露香氣,菇菌份量都幾多,每啖都食到,飯軟腍中帶點煙韌,入口濕潤 飲品2杯 可以揀玄米茶/凍伯爵茶/汽水

🔸️二人套餐 $268

套餐可以揀1款小食,2款主菜配餐湯及飲品

是日餐湯係南瓜湯,好香濃既南瓜味,入口順滑

主菜 意式三重純素芝士薄餅

主菜 黑松露野菌意大利飯