2019-03-21
唔行過都唔知依度有間cafe!個feel仲要好chill~大門口有一張長枱 然後有幾級高樓梯有啲cusion比你坐 再上面仲有幾張長枱而獨立細枱就好似得側邊靠窗2張2人枱~感覺cafe嘅setting係比你一個人黎坐一個下午多過同朋友黎吹水~環境清靜 大門又打開有新鮮空氣 真係可以係度坐好耐呢~不過今次係同朋友黎食lunch~所以坐左係2人枱~我嗌左avocado & chicken sandwich朋友嗌左eggs your way + tomato + smoked salmon + mushroooomavocado & chicken sandwich幾好味!個包好軟熟入面仲有mustard sauce~~ 加埋夠熟夠林嘅牛油果!係唔錯側邊仲有少少沙律添!可以再戰hahahap.s. 見佢有參加換書計劃 可以拎本自己的書換走佢書架上的書~
而獨立細枱就好似得側邊靠窗2張2人枱~
環境清靜 大門又打開有新鮮空氣 真係可以係度坐好耐呢~
不過今次係同朋友黎食lunch~所以坐左係2人枱~
我嗌左avocado & chicken sandwich
係唔錯
側邊仲有少少沙律添!
可以再戰hahaha