2024-01-17
好姊妹上星期係西環食過一間日式海鮮火鍋放題叫相馬日式火鍋,好好味😚佢特登想俾驚喜我地,一早訂位同我地幾個好閨蜜一齊去試吓暖羊羊海鮮火鍋放題🐑暖暖可口羊腩煲:估唔到係可以任食!仲要份量極多😍我地成班好姊妹叫完再叫🤣好鐘意佢即蔥同生菜,入哂味,仲有羊腩煮到軟冧冧,啱哂冬天食又暖又飽肚😎清新蒸海鮮:最愛清蒸海鮮,除左保留鮮味,仲可以食到原汁原味既海鮮🥳,選擇都幾多有蝦、扇貝、沙白、蜆、鮑魚、貴妃蚌。最正係扇貝,個貝殼留住啲個海鮮既汁精華,一啖飲落肚,真係食到嘩嘩聲🤩軟冧冧牛舌:好姊妹好醒目🤪,知道follow 社交平台後有得任食牛舌,賣相色澤非常好!食落牛舌香氣好足,牛味又濃郁,肉質超細嫩,絕對要follow 社交平台啦😎單骨雞翼:味道選擇多,仲要炸得好香脆,我地超誇張,夾埋食左50隻雞翼😂真係太好味!必食!火鍋材料:有海鮮、蔬菜、肉同丸類,係個餐單上選擇多,有選擇困難症嘅我俾返好姊妹揀✅超推介大家揀海鮮👍🏻新鮮又好味,重點冇雪藏味🙌🏻仲有蔬菜切到大小剛剛好,非常方便食用🫡食材新鮮好味,除咗羊腩煲同蒸海鮮,最欣賞佢係仲有胡椒花膠湯💕,大家記得book定位先📖,都好多人排隊