早排去開西環探朋友,早到左就去食個靚早晨先,係西環除左有好多fancy又chill既cafe之外,仲有好多特別既小店!今次就去咗呢間茶咖里!{魚柳炒蛋配厚多士 $38}有兩件炸魚柳、茄汁豆、太陽蛋同厚多士,感覺幾豐富,味道正常發揮。{叉燒湯意 配火腿炒蛋厚多士 $44}叉燒湯怡嘅湯底係超濃郁嘅忌廉湯,加埋完全冇over cook嘅意粉,咬咗仲好彈牙,非常高質!{炸厚切午餐肉粒 配黑松露醬 $32}見到有超級邪惡嘅炸午餐肉粒,忍唔住叫咗呢個招牌菜,午餐肉四面香脆蘸埋好香濃嘅黑松露醬,絕對係令人欲罷不能嘅小食!呢度另外嘅signature佢嘅意式咖啡同多款fair trade 茶飲,餐飲可以加錢轉,有興趣記得試吓!