我哋嗌咗... 🥞𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗯𝗹𝘂𝗲𝗯𝗲𝗿𝗿𝗶𝗲𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗯𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗮𝗽𝗹𝗲 𝘀𝘆𝗿𝘂𝗽 $𝟴𝟬🥯𝗦𝗺𝗼𝗸𝗲𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻 𝗯𝗮𝗴𝗲𝗹 (𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲, 𝗰𝘂𝗰𝘂𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗿𝗮𝗱𝗶𝘀𝗵) $𝟳𝟬 (+$𝟮𝟬 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝘀𝗶𝗱𝗲 𝗼𝗳 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀)☕️𝗗𝘂𝘀𝗸 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝗱𝗮𝘄𝗻 $𝟰𝟱✨賣相: 4/5👅味道: 3/5🌏環境: 4/5💰性價比: 3/5🍽 服務: 3/5🥡 速遞:❌cafe位置比較唔起眼,黎嘅話要google map一下🤣餐廳嘅格局好闊落都幾舒服嘅,如果好天嘅話陽光應該唔錯因為佢有落地大玻璃!🥰餐廳分成兩層,上面係working area下面係cafe,係一個幾好去chill或者溫書嘅地方📚個人認為bagel唔錯,個包外脆內軟唔會好乾,咖啡都幾特別😛竹炭味都幾突出,大家去到不妨試吓!但pancake略嫌普通喇,自己覺得80蚊值得更好嘅quality🥺如果大家去開西營盤嘅話都可以一試!值得一提嘅係佢地係pet friendly架🐶有養寵物嘅大家可以帶埋自己隻寵物去啊~ ——————-⠀🍴| Tuckshop by S
我哋嗌咗...

💰性價比: 3/5
🍽 服務: 3/5
🥡 速遞:❌

——————-⠀
🍴| Tuckshop by Social Club (西環) @tuckshopbysocialclub
📍| 西環西營盤干諾道西158A號地下4-7號舖
2021-07-20