2021-05-13 22 views
1. Pink panther 第一時間諗起傻豹同粉紅色,原來係好fresh的西瓜汁,配上浮誇嘅密瓜做型😛😛,勁岩夏天同朋友chill返晚2. Purple rain呢杯嘅水果非常新鮮,酸酸甜甜嘅黑加侖子好岩夏天飲,特別一提嘅係,上面嘅黑加侖子顛覆咗我平時對莓嘅認知,因為平時係蛋糕上面係超酸,但呢個好甜😍😍完全食到新鮮嘅味道3. 安格斯西冷牛扒我地order左5成熟🤤🤤口感岩岩好,香濃嘅牛味,不過啲汁有一邊落多左,咸左小小,如果飲酒應該岩岩好,整體都ok😜可以當主食4. 雞腎/一口牛柳粒/帆立貝呢到嘅串燒都唔錯,啲食材新鮮,竟然烤到個邊有小小脆脆地😋😋5. 炸雞軟骨因為我地傾足成晚,諗住叫啲野咬下,點知呢碟咁大碟🤣🤣🤣,好抵食,雞軟骨炸粉正常,食落去唔係粉!👍🏻6. 原條茄子同我平時食開唔同,呢間幫我地分埋,令我地食得好方便😻另外,木魚代替左蒜蓉,感覺似係日式嘅串燒多啲,食落去相對冇咁熱氣7. 原隻蟹膏虎蝦嘩😍😍😍超多膏,食落好幸福,而且隻蝦都幾大,肉質算係爽口

1. Pink panther

2. Purple rain

3. 安格斯西冷牛扒

4. 雞腎/一口牛柳粒/帆立貝
呢到嘅串燒都唔錯,啲食材新鮮,竟然烤到個邊有小小脆脆地😋😋

5. 炸雞軟骨

6. 原條茄子

7. 原隻蟹膏虎蝦
嘩😍😍😍超多膏,食落好幸福,而且隻蝦都幾大,肉質算係爽口