星期日入咗去西貢行街順便去試吓呢一間新開嘅小食店位置方面非常易搵就係平時食泰國嘢嗰條走廊仔行到盡頭就係啦去到見到樣樣都好吸引最後叫咗六隻雞翼🐥(四隻蝦醬雞翼同埋兩隻招牌麻辣雞翼)炸雞髀菇🍄同埋黑松露芝士蛋餅 🥞全部嘢食都係即叫即整㗎!所以需要少少時間等待⌛️不過等待係值得嘅,因為整好啲嘢食真係熱辣辣超好食😋蝦醬雞翼:蝦醬味非常入味,而且唔會過鹹,係鹹鹹香香嗰種口感,咬落去好juicy啲肉好滑溜招牌麻辣雞翼:又係好入味,食落條脷feel到麻麻嘅感覺,真係好正,鍾意食辣嘅會覺得好過癮炸雞髀菇:鹹鹹香香又脆口👍🏻黑松露芝士蛋餅 🥞:呢個真係不得了!咬開見到好多黑松露(不過我無用⋯⋯淨係影到啲芝士),出邊好多都係黑松露味濃所以落少少就算數,呢度真係落好多,同埋有兩種唔同嘅芝士,老細話啲黑松露係佢專登搵朋友喺克羅地亞訂返嚟,香港搵唔到㗎!真心推介👍🏻😋😱最後仲飲咗個羅漢果水同老細傾咗好耐計,老細話所有雞翼都係前一晚就醃製好,所以如果想買返去自己整呢食嘅話就要預早打電話去訂啦!同埋佢地用氣炸鍋,所以食物唔會好油膩同埋感覺好似健康好多後尾行咗一陣街,臨走之前再行返去買啲雞翼返屋企自己炸點知去到忍唔住又
星期日入咗去西貢行街
順便去試吓呢一間新開嘅小食店
位置方面非常易搵
就係平時食泰國嘢嗰條走廊仔行到盡頭就係啦

去到見到樣樣都好吸引
最後叫咗六隻雞翼🐥(四隻蝦醬雞翼同埋兩隻招牌麻辣雞翼)
炸雞髀菇🍄同埋黑松露芝士蛋餅 🥞

全部嘢食都係即叫即整㗎!
所以需要少少時間等待⌛️
不過等待係值得嘅,因為整好啲嘢食真係熱辣辣超好食😋

蝦醬雞翼:

招牌麻辣雞翼:

炸雞髀菇:
鹹鹹香香又脆口👍🏻

黑松露芝士蛋餅 🥞:

最後仲飲咗個羅漢果水

同埋佢地用氣炸鍋,所以食物唔會好油膩同埋感覺好似健康好多

後尾行咗一陣街,臨走之前再行返去買啲雞翼返屋企自己炸
點知去到忍唔住又食多次黑松露芝士蛋餅🤣
然後聽到隔離有兩個女仔
又係今朝食咗一次炸雞髀菇,幾個鐘後忍唔住食多一次🤣🤣👍🏻

我諗佢應該都有唔少捧場客,一路食一路見到老細都冇停過手做嘢,啲客係咁嚟買嘢食

真心推介入去西貢嘅一定要試
同埋最好打個電話去咁就一定有得食😋
蝦醬雞翼同招牌麻辣雞翼
黑松露芝士蛋餅
炸雞髀菇
羅漢果水
2021-01-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
蝦醬雞翼同招牌麻辣雞翼
黑松露芝士蛋餅