✨ 呢間餐廳真係chill到爆🥺佢有室內室外位置揀 室外位置對正個沙灘🏖️真係可以邊食邊睇住個無敵大海景🌊但係!嗰日竟然落雨🥲所以餐廳都用咗透明膠擋雨 好可惜!大家記得好天先去食😂!!!!✨ 嘢食方面選擇都好多 泰式生蝦幾新鮮 串燒燒得啱啱好🍢配埋個沙嗲醬 夠晒惹味😍但糯米飯啲芒果🥭就好酸😂其餘食物質素都屬正常水平👍🏻唔太大驚喜 但環境加分 令整體用餐感覺都幾舒服 黎到西貢都可以去試吓😎記得book位啊~~🍴泰式生蝦 $𝟷𝟸𝟾🍴泰式蝦肉炒金邊粉 $𝟷𝟹𝟾🍴串燒沙嗲雞/牛/豬 $𝟺𝟸/𝟸串🍴椰香紅咖喱 $𝟷𝟺𝟾🍴烤薄餅 $𝟹𝟾🍴芒果糯米飯 $𝟼𝟾🍴椰青 $𝟻𝟾📍 泰道 🔍 西貢大網仔路沙下村9號地舖

🍴泰式生蝦 $𝟷𝟸𝟾
🍴泰式蝦肉炒金邊粉 $𝟷𝟹𝟾