2019-01-27 1099 views
西貢出名海鮮就人所共知而炸魚薯條🍟亦是海鮮以外好多人黎試既市區有嘔少炸魚薯條店都話自己係西貢起家今日一於去西貢試下炸魚薯條🍟!望見都知佢卜卜脆,咬落仲熱辣辣,一定係即叫即炸!香辣大蝦意粉,真係有辣味,比起出面既餐廳會較辣,我好欣賞!水牛城雞翼,好唔好食就見人見智喇。因為人人對水牛城雞翼既味道都有唔同要求,酸、辣要較到岩大眾口味係難既!芝士牛肉漢堡,最令人眼前一亮!個包好軟,拌隨住厚厚既牛肉加融左既芝士,個底仲放左洋蔥,食落味道俾到驚喜你!而且性價比算高。呢間餐廳價錢唔平,連水都要收錢,不過食品尚算有質素,難怪在左右都是食海鮮既海鮮街都仍然多人幫襯。如果揀,呢度既炸魚薯條並唔係我最推薦既,西環某店更好食。不過計埋個海,同埋可以帶狗仔黎,都可以一試!
西貢出名海鮮就人所共知
而炸魚薯條🍟亦是海鮮以外好多人黎試既
市區有嘔少炸魚薯條店都話自己係西貢起家
今日一於去西貢試下炸魚薯條🍟!

望見都知佢卜卜脆,咬落仲熱辣辣,一定係即叫即炸!

香辣大蝦意粉,真係有辣味,比起出面既餐廳會較辣,我好欣賞!