放工後想放鬆下,同夥伴揀咗間位於銅鑼灣既iza'bis西餐廳,特色佈置舒適無比,令我搞掂一日嘅工作壓力就全消😃。「大師海鮮桶 $988」🦞,活加拿大龍蝦,活青口,活蜆,扇貝,大蝦,魷魚,松葉蟹腳,新薯,甜粟米,好似海鮮大匯演噃!味道極鮮,色彩繽紛,氣味怡人,口感絕佳!接住就係「田園沙律」🥗,好啲,所有嘅蔬菜都保持住本身嘅顏色同口感,簡單的醬汁更添清新味道,好過一啲死甜死鹹的醬汁!最後一個就係「意大利雜菜湯」🥣,幾有家鄉味,湯裡面嘅蔬菜煲得好好,顏色漂亮,氣味醇厚,飲咗好有飽足感!肚子飽飽地,健康飲食!🥰 全晚服務親切貼心,氣氛好到不能再好,我實在無理由唔再嚟呀!iza'bis,期待下一次我哋既相逢!🍻🎉