2017-09-27
今日介紹一間係位於觀塘近apm 商場 附近 巧明街 109號 榮昌 工業大廈地下 B號舖 {停車場 入 口}BONDI 西餐廳 非常有趣佢就喺工業大廈裏面嘅停車場入面 係呀大家冇聽錯係停車場入口呢間西餐廳係表哥介紹 話佢哋嘅套餐非常抵食 而且美味, 所以就帶老婆去試下啦!餐廳 環境唔錯非常寬敞 氣氛輕鬆 係談心嘅好地點二人套餐 $568頭盤 天婦羅魚柳配芥末蛋黃醬天婦羅魚柳脆漿做得非常好 外層香脆 內裏魚柳軟滑鮮甜 配以芥末蛋黃醬非常惹味, 賣相又靚 ,而且仲有好多件魚柳 套餐仲送兩杯餐酒添一向怕熱嘅我 可能飲咗餐酒之後 就開始覺得好熱 ,侍應仲安排我們換比較涼快的位置, 真係非常貼身 今時今日呢啲就係叫做好嘅服務野菌忌湯入口香滑充滿野菌香氣 ,配以自家製洋蔥包 外脆內軟肉眼扒配自家製燒汁肉眼扒七成熟啱啱好 ,牛味滿瀉 ,煎得微微焦燶 封鎖肉汁, 甘香可口 非常tender mixberry smoothie充滿雜莓味而且唔會過甜 仲非常香滑添自家製 車厘子奶凍奶凍充滿奶味車厘子酸酸地 配搭得天衣無縫
餐廳 環境唔錯非常寬敞 氣氛輕鬆 係談心嘅好地點
二人套餐 $568
頭盤 天婦羅魚柳配芥末蛋黃醬
套餐仲送兩杯餐酒添
野菌忌湯
入口香滑充滿野菌香氣 ,配以自家製洋蔥包 外脆內軟
肉眼扒配自家製燒汁
mixberry smoothie