2018-09-24 708 views
夜晚晚,無啦啦好想食好啲,食下生蠔,刺身咁。淨係諗到呢間有得食, 雖則唔想去, 因為地方比較舊同污糟, 坐位好地踎, 但價錢一啲都唔地踎嫁!上次係咁易食過下, 都知唔平同環境比較差,但想食,又夜,無計啦, 今次去。。。總數有兩隻小強爬左上枱面,細細隻,但我都嚇餐死。咁由於上次散嗌,嗌完發現有套餐都ok,今次打算嗌套餐啦, 好彩行左出去一路嗌一路問係邊款(打算嗌生蠔套餐),點知唔問又唔講,一問呢款又無,嗰款又無,話會轉晒美國蠔。。。咁我直接叫半打美國蠔咪得囉。。。望落都可以既 ,但食落有兩隻臭既, 立即同店員講,佢地都有換返兩隻比我地嗌左呢啲壽司, 其中一件有根toro ,一件無根toro , 只可以講。。食得下啦,但都係普通, 85蚊件呢兩隻係好可愛既蠔,唔記得叫咩, 68蚊隻,但太細, 味道淡串燒, 太乾柴了好味既烏冬,但太多沙了要左個海膽,有跟舊飯同紙菜另外要左2罐啤酒, 埋單1200,2個人, 咁既環境,食物質數中低黎講, 真係貴左啲。
夜晚晚,無啦啦好想食好啲,食下生蠔,刺身咁。

串燒, 太乾柴了

好味既烏冬,但太多沙了

要左個海膽,有跟舊飯同紙菜