2021-02-14 508 views
如題,因為我食既兩樣野都係即叫即炸,所以一吾小心就會燙親個嘴。我燙親個位其實係口腔入面,所以要放涼少少先好去食。去到其實好多人排隊,叫左野食之後記得要企開少少,讓比其他人叫野食。整好左之後,姐姐就會叫你攞。🙈咁我就試左個飄香臭豆腐($12)。話就話臭豆腐,其實一D都吾臭。(可能因為戴左口罩,聞吾到🙈)外面非常之脆,入面我就覺得OK軟同非常燙口。配辣椒醬食會非常咸,咸到不得了,所以吾建議落辣椒醬。配甜醬定吾知海鮮醬會好食好多,個甜味會突顯出臭豆腐既咸香味。姐姐一開始炸之前都會問聲洗吾洗剪成4嚿,其實睇你想吾想食多D脆邊。同埋剪細嚿D,會快D熟。同埋試左個脆皮炸大腸($13)。應該係豬大腸黎既,都洗得幾乾淨。外面都係非常之脆,入面我就覺得偏韌、有少少難咬。食落都有豬香味,但吾會話太濃。都吾錯,值得一試。
整好左之後,姐姐就會叫你攞。🙈

咁我就試左個飄香臭豆腐($12)。
外面非常之脆,入面我就覺得OK軟同非常燙口。
配辣椒醬食會非常咸,咸到不得了,所以吾建議落辣椒醬。
同埋剪細嚿D,會快D熟。

同埋試左個脆皮炸大腸($13)。
應該係豬大腸黎既,都洗得幾乾淨。
外面都係非常之脆,入面我就覺得偏韌、有少少難咬。
食落都有豬香味,但吾會話太濃。
都吾錯,值得一試。
飄香臭豆腐+脆皮炸大腸
2021-02-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
飄香臭豆腐+脆皮炸大腸