2023-07-27 74 views
話說尋日收工唸住食老麥當晚餐。咁我平時習慣搭車時用手機落單,早2個站落單,行到去就有嘢食拎,唔使等,好方便。見鹽酥麥炸雞餐做特價36蚊仲送多個批,就唸住試吓(因為未試過鹽酥麥炸雞同菠蘿批)。點知落單但付款唔成功,發現原來所有批都賣曬,咁唸住36蚊麥炸雞都扺就照食。但攪咗一輪都落唔到單,算,都已經攪到落車,就直接行去買。去到有個妹妹做收銀,我order一份鹽酥麥炸雞餐加美祿麥旋風,見住佢落單36蚊麥炸雞加16蚊麥旋風。我問跟餐唔係11蚊麥旋風咩?佢定一定神先改番單。咁我知道可能佢都攰月同人有錯手,只係想提大家留意吓(千其唔好又話咩食老麥要乜酒店服務西客之後公審我)
話說尋日收工唸住食老麥當晚餐。

佢定一定神先改番單。

鹽酥麥炸雞
美祿麥旋風
2023-07-26
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$50 (Dinner)
鹽酥麥炸雞
美祿麥旋風