2021-09-07 138 views
平常見到排長龍既食店, 都會耍手擰頭, 但因為老婆強烈推介下最終都屈服去等位。我選了辣蕃茄醬意粉(加辣),  十分鍾意個汁, 雖然有DD辣但係辣酸甜互相配合下卻非常惹味,  令我一啖接一啖好快就食晒。 辣既意粉平時比較難食到, 個汁仲要可以做到咁惹味的確係好有特式, 值得一讚。 蝦都好爽口好食。平常見到排長龍既食店, 都會耍手擰頭, 但因為老婆強烈推介下最終都屈服去等位。我選了辣蕃茄醬意粉(加辣),  十分鍾意個汁, 雖然有DD辣但係辣酸甜互相配合下卻非常惹味,  令我一啖接一啖好快就食晒。 辣既意粉平時比較難食到, 個汁仲要可以做到咁惹味的確係好有特式, 值得一讚。 蝦都好爽口好食。最後食完好野梗係要黎多個甜品先叫完整啦。 試左個原味梳乎厘pancake, 非常鬆軟, 但唔會去到食空氣咁空虛。可以一齊落單, 等意粉食到差唔多既時候叫佢整, 食完意粉就黎到時間岩岩好。整體食物都幾好, 真係值得排隊可以再encore ^~^
辣蕃茄醬大蝦意粉

蒜香蟹肉意粉

原味梳乎厘pancake

整體食物都幾好, 真係值得排隊可以再encore ^~^
2021-08-21
辣蕃茄醬大蝦意粉