2021-08-26 136 views
見到食評一面倒 有啲影到好靚就話好好食 有一啲就話好難食 公司食飯 老闆就揀咗呢一間咁一嚟飲個湯呢…就….啦 有d似係用粉溝嘅蒜蓉包對比係好食嘅跟住落嚟個雞胸沙律 呢個味道既雞胸幾特別跟住嗰個蟹肉蛋 有d腥 唔啱我 再嚟多個fusion蜆 呢個…甜甜地…..跟住呢個牛扒呢…就好dd 五成熟朋友叫七成 變咗全熟(冇影到相 但係後來有個員工戴眼鏡起碼佢表面都nice 問我哋要唔要換 心諗又要等好耐又好似好麻煩人就算啦)仲有個唔知咩魚 就麻麻仲有個鹹豬手好硬其實仲有好多其他嘢食不過冇影到最好食就係呢個西班牙海鮮飯❗️全場最正但唔明點解有啲人話可以四個人分囉 你正正常常兩個人都勉強嘅呢個黑松露薯條都好食 好食係欣賞佢係新鮮熱辣辣!不過呢隻薯條係我麻麻哋嘅 不過就真係太熱啦食嘅時候小心啲大家最尾嗰個甜品係好食嘅!👍🏼👍🏼👍🏼切開係流心嘅同埋唔會好甜因為公司食飯起碼有10個人分咗三位枱 連住咁你正常係一齊買單 但係一枱分開叫 啲嘢上到有d亂 漏咗 但係員工就話你哋嗌到好亂 心諗唔係要點樣嗌?唔通全部一式一樣咩 搞笑🤗「要試過先知邊樣好食 前提係你要試過好多款先😉」10個人食咗五千幾蚊所以試咗好多嘢佢
見到食評一面倒

但唔明點解有啲人話可以四個人分囉
你正正常常兩個人都勉強嘅

最尾嗰個甜品係好食嘅!👍🏼👍🏼👍🏼切開係流心嘅同埋唔會好甜

「要試過先知邊樣好食
前提係你要試過好多款先😉」
10個人食咗五千幾蚊所以試咗好多嘢

佢嗰隻水果茶都可以嘅 朋友話西柚茶都好好飲😉