話說尋日見卷族新出左個雞飯,諗住試試佢,點知12:30去到已經賣哂!🥲sad老細叫我可以lunch前WhatsApp落定order,咁佢就會留一盒比我~🥹所以我今日就真係預早走左去order~終於比我食到,又真係幾好味wo🤤聽老細講個飯係用雞湯煲,唔怪之得咁香啦!😳食落個雞又幾滑,不過個調味唔太重(重口味人士表示要more咸🤭),好彩佢有配搭一份秘製蔥油同海南雞醬油,加埋一齊個味就啱啱好😋不得不提既係,個蔥油幾特別,有一陣麻油香,食落咸咸地仲有少許薑蔥味,配落個雞度真係一流!👍🏻仲有!盒飯既份量都唔惹少….個盒大過我個頭….真係好飽…但係個雞湯飯實在太好食😂所以飽都忍唔住食哂🫣🤭🤭老闆加油!繼續出多啲新款菜式💪🏻(成日見佢有新野出😂)btw老細幾好人同幾好傾😂
聽老細講個飯係用雞湯煲,唔怪之得咁香啦!😳
老闆加油!繼續出多啲新款菜式💪🏻(成日見佢有新野出😂)
btw老細幾好人同幾好傾😂
星馬雞飯
2024-09-10
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$60 (Lunch)
星馬雞飯