2023-08-22
溫泉蛋辣肉腸薯絲 $88肥妹仔未試過,今次第一次食!薯條切都非常之幼,然後拎去炸。食落去超香脆!入邊仲有好多西班牙傳統嘅辣肉腸,再加埋一隻流心嘅溫泉蛋,真係食到高潮。西班牙蛋餅 $88唔止得蛋,仲有煎到好趣嘅薯仔片同埋辣肉腸,我覺得西班牙菜嘅蛋料理好出色,食落去好香蛋味。香炸蟹肉丸 $58雖然係細細粒,但係每一粒全部都係蟹肉,食落口入邊蟹肉嘅鮮味係湧出來,超級好食。西班牙海鮮飯 $328我係呆咗,上枱係份量超大碟,而且配料係超級豐富!有青口,原條魷魚,蝦,帶子,處理得好出色。帶子係外表煎到微脆,入邊仲係好似刺身嘅感覺。蝦肉極級爽口彈牙,青口就好香。魷魚食落去好嫩滑。海鮮飯食落去好creamy,因為佢撈左類似蛋黃醬,食落去仲有微微嘅蕃茄味。西班牙檸檬啤酒飲落去驚清爽,一啲都唔似飲啤酒,一嚟到一定要。
西班牙蛋餅 $88
香炸蟹肉丸 $58
西班牙海鮮飯 $328
西班牙檸檬啤酒
飲落去驚清爽,一啲都唔似飲啤酒,一嚟到一定要。