2021-10-24 90 views
估唔到女人街都有間咁有特色嘅café🤩😍 【窮撚賣咖啡】! 係我哩個無錢飲咖啡☕嘅窮L🙋🏻‍♀️救星😂😆cafe裝潢好似冰川咁❄ 門口句💲【窮撚賣咖啡】一定係必到打卡位📸·🍽咩都食D ALL DAY BREAKFAST HKD$128心大心細乜都想食🤤 真係啱哂我✌ 大份又豐盛🤩 勁多料 !包括 🐮薄切肉眼、🐟煙三文魚、🥑牛油果、🏵無花果、🍅蕃茄、🍄大啡菇、🥓煙肉、🍳炒滑蛋、茄汁豆、肉腸、🥗沙律、🥪合桃杏脯包,無花果非常鮮甜😚 薄切肉眼鮮嫩👍·🍝沙嗲 · 澳洲牛面 · 扁意粉 2.0 HKD$128好好味😋 將沙嗲牛加入扁意粉夠fusion☺ 牛肉質感滑溜,仲好鮮嫩軟綿🤩 好高質!沙嗲味道好香濃,扁意粉好掛汁,條條食到“聲”😋·🍮品 · 三 HKD$98一次過滿足3個甜品胃💕 包括🍡斑蘭椰汁丸子、🥧芒果椰汁拿破崙、🥚抹茶紅豆忌簾捲蛋~丸子味道鹹甜交雜,口感煙煙韌韌☺ 拿破崙外皮幾酥脆😚 芒果吉士醬好creamy !捲蛋口感似蛋糕,質感鬆軟,個人最喜歡哩款😊·🥛凍焙茶鮮奶 HKD$52磨好嘅焙茶🍵、鮮奶🥛、糖漿一分為三上,可以自己調配出適合自己嘅口味 !將焙茶倒入鮮奶中嘅漸變效
估唔到女人街都有間咁有特色嘅café🤩😍

心大心細乜都想食🤤 真係啱哂我✌ 大份又豐盛🤩 勁多料 !

🍝沙嗲 · 澳洲牛面 · 扁意粉 2.0 HKD$128

沙嗲味道好香濃,扁意粉好掛汁,條條食到“聲”😋
🍮品 · 三 HKD$98

捲蛋口感似蛋糕,質感鬆軟,個人最喜歡哩款😊
🥛凍焙茶鮮奶 HKD$52

將焙茶倒入鮮奶中嘅漸變效果好治癒😻
🍍抹茶菠蘿梳打 HKD$46

抹茶中夾雜清新嘅菠蘿🍍 幾特別~
📍GRIND SIZE
旺角通菜街10號地舖