2005-09-19 38 views
其實BBQ呢啲嘢,好唔好食好多時都係睇自己燒既手勢好唔好,所以都冇乜好講,只可以話啲嘢食醃好哂,ok啦.不過服務就真係見底喇.以前去過,唔係咩大日子,服務都ok啦,因為自助,都唔駛咩服務,都係帶吓位,拎個爐俾我哋.但係尋日中秋節前一晚,我哋就一行十一人去.可能我哋遲啦,即使有bk位,去到得啲露天位,上面撐住把大陽遮.咁都冇計啦,但係嗰日有少少落雨,啲枱同椅濕哂,request換位當然冇啦,有蓋地方真係冇哂,不過真係冇服務囉,係咁咦俾幾墊枱膠袋我哋,要我哋自己重新墊枱,係自己墊,啲椅濕哂,想拎多幾張墊住,佢仲話已經俾多咗一張我哋,當施捨呀?駛唔駛多謝佢?!諗住用紙巾沫乾佢,點知沫完出嚟張紙巾黑哂,好污遭.之後燒燒吓又真係落咗陣大雨,啲大陽遮廢既,完全擋唔到雨,啲嘢食同人都濕哂,一直去到停雨,都完全冇職員理過我哋,好似冇事發生咁.跟住換飲品個職員,後面有排雪櫃,見到啲嘢飲7788,冇乜得揀,咁咪是但叫囉,點知原來係仲有,佢枱面張list有既都仲有,咁咪想換囉,即刻黑口黑面,做得呢行呢,要對客就點唔老黎都唔可以黑面囉,換支飲品成日都有架啦,預咗架啦,嗰日係忙,咁又點?唔想做咪去乞囉,每一行都

跟住換飲品個職員,後面有排雪櫃,見到啲嘢飲7788,冇乜得揀,咁咪是但叫囉,點知原來係仲有,佢枱面張list有既都仲有,咁咪想換囉,即刻黑口黑面,做得呢行呢,要對客就點唔老黎都唔可以黑面囉,換支飲品成日都有架啦,預咗架啦,嗰日係忙,咁又點?唔想做咪去乞囉,每一行都有每一行既行規架啦.

所以咪話見底囉,大時大節,一忙起上嚟就無力招架,死得啦.

下次都唔再去.