2019-06-13
第一次黎幫襯係18年平安夜,個晚做公司野做到夜晚8:30...大家都知如果呢D節日出去旺區一定勁貴又多人仲要有排等....經過呢座大廈樓下見到佢個餐牌有一個FOR單身狗既一人套餐....加上呢個地理位置以我分析就應該唔會爆場.....同埋果陣個肚都打哂鼓,二話不說就即刻衝上去食,當晚個一人套餐我叫左白汁磨菇比目魚天使麵我本身就幾鐘意食比目魚,佢又煮得幾好,所以造就左我第二次光顧。第二次光顧,我問職員有無比目魚天使麵可以散叫,因為餐牌上無呢道菜。職員就幫我去問大廚,但好可惜比目魚呢道菜係特別為平安夜套餐而準備,而唔係日常餐牌菜式之一。咁所以我就叫左個芝士磨菇長通粉,都幾唔錯,食到最尾都仲有好多芝士汁 (雖然好邪惡),加上職員服務幾好,因為佢認得我平安夜單機黎食飯,證明佢地都好留意顧客第三次光顧,我一坐低,職員就放低餐牌仲同我講今晚有比目魚,問我要唔要 問完價錢覺得OK,就即刻Order啦!埋單時佢地仲同我講之後會將呢道菜加入日常餐牌,真係好欣賞佢地既服務態度!所以我每次想食比目魚都會上去呢度食,食到啲職員都認得我其實我咁耐以黎都唔止幫襯佢地三次啦,不過咁啱有啲時間所以上黎幫佢地食返個食評
其實我咁耐以黎都唔止幫襯佢地三次啦,不過咁啱有啲時間所以上黎幫佢地食返個食評表揚下小店
依家比目魚天使麵加左入去日常餐牌,套餐包括沙律或湯、主食、甜品 (有奶凍同啫喱揀) 同埋飲品。
佢地既比目魚每次都會煎得啱啱好,邊皮位置香脆,比目魚每次都俾好大件 出面有啲餐廳只會俾兩小舊....呢間都算出手闊綽
舊魚唔會整到出哂水,水汪汪咁就會好影響味道、食慾同質感,食過咁多次都無呢個問題
個天使麵都好好食,磨菇片數量都唔少,所以整體黎講份量係絕對會令你好飽!
白汁蘑菇比目魚天使麵
Other Info. :
職員服務態度親切有禮,環境亦都坐得好舒服,仲有得掟鏢