2023-08-06
做緊親子優惠❤️同行小朋友叫兒童餐堂食優惠🈹原價$92,宜家只需要$50就可以食到啦👧🏻👦🏻梗係要帶小朋友黎食啦👅仲有顏色筆贈送添🖍️優惠期由2023 年 8 月 1 日起至 9 月 4 日 ,趁呢個暑假就帶芯芯黎食啦✨餐廳環境非常大有室內同埋室外位置,還可以看到廚師在整薄餅🍕非常特別。👧🏻兒童餐👦🏻❀飲品🥤❀薄餅/意粉🍝❀甜品🍧❀迷你卡布奇諾☕️非常豐富呀🍝🍧芯芯叫左橙汁,意式白醬雞肉長通粉,比利時朱古力雪糕,迷你卡布奇諾☕️意式白汁雞肉長通粉,長通粉覺得好香非常入味。小朋友食到津津有味👅份量亦都係多😂大人都可以一齊食😉迷你卡布奇諾非常好飲👧🏻小朋友話似煮飯仔嘅杯仔😂🍝肉醬千層寬麵好多芝士🧀️味道👅,焗到剛剛好~🍕海鮮薄餅餅底做得好出色!配料有蝦、魷魚、蜆仔等等,份量亦都好大份✨喜歡他的醬汁配上海鮮剛剛好。🍖雞翼煎得好香好有口感。
👧🏻兒童餐👦🏻
❀飲品🥤
❀薄餅/意粉🍝
❀甜品🍧
❀迷你卡布奇諾☕️
🍝肉醬千層寬麵
好多芝士🧀️味道👅,焗到剛剛好~
🍕海鮮薄餅
🍖雞翼
煎得好香好有口感。