2017-06-23 2310 views
九龍灣既MegaBox係觀塘區其中一個大型既購物商場,佢係係九龍灣宏照道38號企業廣場五期,有成20層高,係以家居用品、餐飲、娛樂同埋百貨為主。由於佢個位置比較隔涉,所以會係九龍灣地鐵站提供免費專車接送。其實當你黎到呢度既時候,係可以留足全日架,就好似我今日放假係呢度hea足全日咁🤗仲發現左個好適合一家大細既好地方tim我講緊既就係呢間係9樓集食,玩,買於一身既cafe。我認為適合一家大細係因為大朋友同小朋友都可以睇下精品,扭下扭蛋,射下籃球機,鬥下氣墊球,夾下公仔咁。係攰既時候仲可以行到最入間cafe度食野休息。呢度個cafe地方好大,環境都舒服。Menu呢度都係以西餐爲主,不過款式唔多。美式什扒配飯$88呢個什扒飯好似d大雜匯咁有齊牛扒,豬扒,雞扒煙肉同埋香腸,配上洋蔥汁,份量足夠,不過味道就一般,但係d扒肉都唔會un既咸蛋超人兒童餐$88呢個兒童餐有蜜汁雞中翼拼什果沙律,超人蛋包飯同埋超人啫喱糖再配杯橙汁。小朋友見到係開心既,不過味道就好一般,略嫌雞翼比較乾身,冇咩蜜汁味,蛋包飯個蛋老左dd,但係最欣賞就係個啫喱糖,做到超人個樣,而且味道唔錯總括黎講,呢度係個親子食堂,滿足到一家

我講緊既就係呢間係9樓集食,玩,買於一身既cafe。

係攰既時候仲可以行到最入間cafe度食野休息。

呢度個cafe地方好大,環境都舒服。
Menu
呢度都係以西餐爲主,不過款式唔多。

美式什扒配飯$88

咸蛋超人兒童餐$88

總括黎講,呢度係個親子食堂,滿足到一家大細又玩又食又買,仲有地方休息tim

2017-06-22
$88 (Dinner)