2019-08-09 1323 views
如果你係中環返工,相信呢間日本餐廳你都有聽過身邊朋友同事講過。佢位於soho區,舖頭細細,雖然有兩層,但上層感覺似係閣仔多D,不過佢都唔會有壓逼感,坐得非常舒服!我今次叫左自選壽司(20件),只係$400,而且有前菜、沙律、味噌湯同甜品。自選壽司特別之處係好多魚類係香港都好少食到,雖然侍應好細心同我地每樣介紹,我地好多種類都聽都未聽過XD一定要提既係,個度既侍應服務態度可以媲美五星級酒店餐廳既水準,佢地見我決定唔到,主動推薦幾款叫我地可以試,見我地對各種魚類毫無頭緒,又努力形容味道比我地,等我地有個概念。一餐好食既飯除左食物同環境,好既服務態度都好影響食慾!佢地既魚生絕對可以同真。omakasae 既水準比較!無一款壽司令我失望,最驚喜係佢既海膽壽司,非常鮮甜,佢既甜味食完仍有淡淡留係我嘴入面,回味無窮

• 自選壽司(18件)
  • 北海道海鮮丼