本身Plan咗食呢間,係門口準備入去嘅時候聽到有兩個年輕人話:「食呢間好冇?」「緊係好啦,平靚正!」一於睇吓佢有幾平靚正😼💛鳳城水餃麵 ($24)水餃餡好足料,蝦肉豬肉夾埋木耳咬落好爽口 ,一碗有3隻,每隻都成個匙羹咁大🥄平時唔鍾意嗌麵,因為我唔鍾意佢陣鹼水味😮‍💨 但呢碗冇鹼水味,而且個湯都好清甜😙💛一品四寶麵 ($38)🐡:魚蛋咬落好爽口,魚片頭就更爽口!每一種餸佢本身嘅味都好出!墨丸嘅墨魚味好出,貢丸都好有豬肉味,魚皮餃魚皮味好出,同出面個啲比再好食少少 (好似講緊廢話咁,但簡單啲講就係唔係淨係得陣粉味,比平時食開嘅更有驚喜🤩)💛酥炸魚皮 ($20)魚皮好脆,份量適中,價錢都算合理👍🏻💭有個呀姨好有脾氣😂 不過唔影響我同🐡食嘢💭雖然好平,但係份量就比較少,我都🐡都得5成飽😮‍💨 可能食兩碗都唔夠飽,但醫醫肚嘅話就還好
鳳城水餃麵

💛鳳城水餃麵 ($24)

一品四寶麵

💛一品四寶麵 ($38)

酥炸魚皮

💛酥炸魚皮 ($20)
魚皮好脆,份量適中,價錢都算合理👍🏻

💭有個呀姨好有脾氣😂 不過唔影響我同🐡食嘢

一品四寶麵