2023-09-24 151 views
太子鵝油撈面配秘制煙燻燒鵝麵質好特別,好薄又有彈性,加左鵝油撈,口感好好味,又唔會過於油膩😋知道炯記既燒味都好出名,燒鵝咁岩上左一隻大髀,脆皮得黎又有燒鵝味,不負所望😍鹽焗手撕雞腸粉雞肉咸道適中,灑左好多白芝麻,就好香口,鵝油撈面已經係好大碗,就揀左配腸粉,手撕雞配腸粉都好夾,好鐘意佢個個好流質既花生醬。醬皇冬菇扒生菜 🥬食得健康啲就叫左個菜,菜都好新鮮。冬菇🍄雖然係細細粒,不過好juicy。酸辣無骨鳳爪酸酸辣辣好開胃,仲要係無骨,食落去超方便,一碟都有好多隻。柚子氣泡檸檬茶 比一般檸檬茶既澀味和濃茶味,多左一d柚子味和梳打水,飲落去感覺都好清新!一枱食物,埋單都唔洗$200,真係超抵食!
太子鵝油撈面配秘制煙燻燒鵝

鹽焗手撕雞腸粉

醬皇冬菇扒生菜 🥬

酸辣無骨鳳爪
酸酸辣辣好開胃,仲要係無骨,食落去超方便,一碟都有好多隻。

柚子氣泡檸檬茶

一枱食物,埋單都唔洗$200,真係超抵食!