2019-07-19
約左朋友食晚飯, 入到黎雖然唔大, 但放滿刺蝟擺設同公仔好可愛,入面仲有間房專俾參加左刺蝟學習房既人入去(不過要預先book, 所以個晚就無緣參與)講返野食, 我地嗌左個 芝士焗肉醬意粉, 同埋芝士焗忌廉吞拿魚飯, 呢度係要自己捧餐返自己枱既,2個野食一出已經聞到好香, 面頭鋪滿芝士,食落好好味, 啲配菜(菇,紅椒粒等)都食得出有預先調味同炒過, 意粉軟硬適中,肉醬又唔會太鹹太淡,雖然材料唔算好特別, 但48蚊食到晚飯仲要有咁既質素我自己就覺得好滿意另外, 由於星期一至五食一個主菜都包杯28蚊以內既野飲, 真係好抵, 就算個晚我地嗌mocha, latte, 都只係補差價+$5, 仲有隻刺蝟係面, 實在係好可愛好治療望到心情都開心哂另外同朋友一齊嗌多個小食, 芝士焗花枝丸,正正常常,,有芝士同少少甜豉油, 不過不失,,幾經濟既小食~鋪入面仲擺左啲刺蝟既公仔同商品,提供零售。另外, 我地發現點餐處隔離有個細細個既架提供小量card games俾大家一路食一路同朋友玩, 咁平既價錢有野樓上cafe既配設真心覺得好抵
鋪入面仲擺左啲刺蝟既公仔同商品,提供零售。