2017-04-02 220 views
身為男朋友,梗係要隨傳隨到,管接送啦!今日A姐要去到北角OT做嘢,一於等我帶接佢收工啦!嚟到北角,原來選擇真係好多!不過,A姐搞到成9點先走得,好彩意蠔屋仲未關門,一於食番幾隻生蠔補補身,再滿足吓呢位A小姐先!呢度嘅套餐,$98就有湯、生蠔2隻、主菜同餐飲!抵呀!最感動係A姐從來無介意我帶佢食大排檔呀、快餐店呀,貴又好平又好,佢都會陪伴我左近!生蠔:雖然只係2隻生蠔,但餐廳都配有冰底以確保生蠔嘅新鮮!而生蠔估唔到都唔馬虎,除咗大大隻,仲幾鮮甜,真係睇得又食得!芝士焗海鮮千層麵:好多芝士呀!好Creamy!配料都有魚柳,蟹柳,帶子同蝦。不過今日呢個千層麵就乾咗少少,好彩夠多白汁,補番數!白酒忌廉汁煙三文魚波菜意粉:A姐鍾意食白汁,所以兩份主菜都係以白汁為主,呢個白酒忌廉汁同樣夠哂creamy,最重要係個汁比例啱啱好,唔會話太多或太少!煙三文魚份量估唔到咁多,呢個意粉相當唔錯。整體嚟講,呢間餐廳都幾抵食,以一分錢一分貨嚟講,性價比超班!去開北角嘅不妨一試!

芝士焗海鮮千層麵
芝士焗海鮮千層麵