2021-01-18
小店好親民,入到餐廳見到好多學生突然有一種好似以前中學時期放lunch嘅感覺😆呢度除咗有pizza、意粉、小食、仲有炸雞,今日就嚟試吓佢嘅午餐,午餐都好多選擇下😆可以揀是日意粉/熱狗餐,仲可以配埋小食,好誇張嘅係小食可以揀¼塊嘅Pizza😆又或者可以揀炸雞,成個餐都只係50幾蚊左右,難怪咁多學生個捧場,淨係睇個份量已經好誇張價錢亦都好平😆咁啱嗰日嘅是日意粉係肉醬意粉,我又貪得意又想試吓pizza😆不過我建議細食嘅朋友真係唔好咁樣揀🤣🤣🤣一定要叫多個朋友同你一齊食先會食得晒🙈肉醬意粉夠多汁,仲好多肉粒,味道都唔錯!唔好睇塊pizza得¼,都好多芝士好足料,而且焗得好脆😎👍🏻另外,一定要試埋炸雞,外層超脆,入面勁嫩滑🤤🤤🤤單件都只係$18,有原味、台式辣味,大大件好抵食!